KÄRNKRAFT- EN KLIMATRÄDDARE?

Lördagen 14/1 11.00 – 15.30 bjuds det in till ett gratis evenemang på Palladium för föreläsning om kärnkraft samt filmvisning av ”Ljudmilas röst”. Kärnkraft har under hösten blivit en het fråga i energidebatten. Röster har höjts från flera håll, där vissa menar att kärnkraften är framtiden, medan andra hävdar motsatsen.
Under föreläsningen kommer Johan Svahn, disputerad inom kärnkraftsområdet och anställd som kanslichef för Miljöorganisationernas kärnavfallsgranskning (MKG) föreläsa. Det kommer att finnas chans för både frågor och diskussioner. Därefter blir det lunchpaus på stan för de som vill, följt av en filmvisning av dokumentären ”Ljudmilas röst”, regisserad av Gunnar Bergdahl, som skildrar Tjernobylkatastrofen. Gunnar kommer även vara på plats för diskussion och frågor.
Varmt välkomna till denna intressanta dag!
Länk till event hittar du här.