Missa inte vår programaktivitet ”Mångfaldsträdgård” den 18 april!

Jesper Lindblad, utbildad trädgårdsmästare med inriktning på mångfaldsträdgårdar, föreläser om hur vi gynnar pollinatörer och tar till vara vilda växter. Detta mot bakgrund av det alarmerande läget för inte bara för våra insekter, utan för många av våra vilda växter och djur, och för jordens livsuppehållande ekosystem. Har du en trädgård, eller en kolonilott, eller kanske bara en balkong, så kan du göra mer än du kanske tror för att hjälpa hotade arter och samtidigt stärka den biologiska mångfalden. En lite vildare trädgård kan bli en vackrare trädgård, mer dynamisk och fylld av liv jämfört med den hårt tuktade, homogena och hårdgjorda trädgården. ”Våga det vildare!”

Programpunkten hålls i samarbete med Alingsås biodlarförening.

Plats: Hillsalen, tisdag 18 april kl.19.00
Ansvarig: Pernilla Krantz 0709-64 02 38