Kommande programpunkter i höst

Söndag 3/10 – Vandring i Risveden, Ale

Samarrangemang med Västkuststiftelsen. Vi vandrar ganska långt genom skogsreservatet Risveden Vildmark, passerar St Rulesjön och mellersta Kvarnsjön. Vandringen kommer delvis att gå genom områden med gammal skog och klyftor med riklig mossväxt. Mestadels består vandringen av stigar men inte hela vägen. Vandringen kan alltså vara krävande bitvis. Medtag därför stövlar, fika likaså! Samlingsplats: Parkeringen strax väster om Stora Ljusevattnet som ligger längst vägen mellan Skeppslanda och Antens järnvägstation. Föranmälan görs till Mats Andersson på mobil 0706188123.

7/11 Vandring i det aktuella närströvområdet Mjörnstranden

Vi möts vid Tallhyddan kl. 11.00 för att vandra längs med Mjörnstranden och de vackra områdena bort mot Skår. Medtag fika! Guidning av Calle Bergil som gjort en naturvärdesinvetering av området. Ansvarig: Stefan Bydén. Tel: 0322-672080.